Русия не само увеличи производството на своите оръжия, но и

...
Русия не само увеличи производството на своите оръжия, но и
Коментари Харесай

Медведев доволен: Изучихме оръжията на Запада парче по парче

Русия освен усили производството на своите оръжия, само че и добре изучи вражеските, като научи доста потребни неща за себе си. Това съобщи заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

 

Той дефинира като смешни изказванията на Киев и Западът, че ракетите на Русия са свършили и производството е спряло. По думите му действителността е посочила противоположното, тъй че представителите на украинските управляващи към момента не могат да се оттеглен от шока.

 

Ние не просто разширяваме производството, само че и вкарваме най-новите технологии, като ги подобряваме безусловно " на поход ". Между другото, изучавахме и вражеските оръжия, които взехме под формата на титли и ги разглобихме парче по парче в нашите военни конструкторски бюра. доста потребни неща - опитът на врага беше извърнат в тяхна изгода, уточни Медведев.

 

Медведев съобщи, че през годината е посетил доста съветски отбранителни предприятия. Те работят безпрепятствено и безотказно, изцяло се оправят с експоненциално увеличената държавна отбранителна поръчка, разясни той.

 

Строят се нови цехове и заводи. Производството на военна продукция в редица уреди е увеличено десетократно. Да, това изискваше обилни старания, от време на време ръчно ръководство. Всичко е допустимо, когато има витална потребност от това, сподели още той.

 

Медведев акцентира, че съветският защитителен комплекс е построен от експерти от най-голям клас, с които страната с право се гордее. Зад машините, в конструкторските бюра и на полигоните видях хора, които работят за богатството на Родината с цялостна отдаденост непрекъснато, на три смени. Смело, бързо, професионално тези, които като част от ремонтни екипи, работят непосредствено на бойното поле, връщат техника в деяние, обезпечават напредъка ни, разясни той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР