Русия не разполага технологично, ментално и доктринално със способности да

...
Русия не разполага технологично, ментално и доктринално със способности да
Коментари Харесай

Полк. Миленски: Русия няма способностите да води високоточна съвременна война

Русия не разполага софтуерно, ментално и доктринално със качества да води високоточна модерна война.

Това мнение изрази в предаването „ Здравей, България” по Нова телевизия полковникът от запаса Владимир Миленски, член на Атлантическия съвет в България.

Той изясни, че съгласно украинските военни и държавни ръководители е почнала втората фаза на войната. Други специалисти – американски, английски, френски – настояват, че това може би са първи признаци, само че не е почнала същинската акция на втора фаза.

„ Не знаем по какъв начин тъкмо ще стартира – може да е гладко, последователно. Започнаха засилени офанзивни дейности по целия фронт от страна на съветската войска. Но дали ще прерасне бързо във високо интензивна офанзива на всички места, ще видим”, разяснява полк. Миленски.

Относно изпращането на военна помощ, полк. Миленски съобщи, че шестима някогашни военни министри от последните 15 години са отправили апел и са споделили, че има с какво да помогнем на Украйна.

„ Има с какво. Имаме задоволително танкове, артилерийски системи, леко стрелково въоръжение, боеприпаси”, разяснява полк. Миленски.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР