Русия не може да натрупа значителна сила от 500 000

...
Русия не може да натрупа значителна сила от 500 000
Коментари Харесай

Разкриха самоубийствения план на Путин

Русия не може да натрупа забележителна мощ от 500 000 мобилизирани за толкоз малко време, с което се пробват да ни плашат кремълските пропагандисти, счита военният наблюдаващ Александър Коваленко, съобщи УНИАН.

Коваленко напомни, че в подготовката за нахлуването на 24 февруари 2022 година Кремъл безусловно намерено седмици наред прехвърляше съветските въоръжени сили, наброяващи 180 000 бойци, към границите на Украйна, пишат.

„ Възниква един много подходящ въпрос: допустимо ли е да се разположат 200 000, 500 000 или един милион сили и обвързваните с тях средства наоколо до границите с Украйна изцяло неусетно? “, написа Коваленко. За струпване на евентуален запас от 200 хиляди е нужен интервал от 4 месеца, за 500 хиляди - 10 месеца. И това е идеалният вид.

„ Текущата норма на готовност в Руската федерация е доста по-ниска от летвата от 100 000, като най-високите темпове бяха през октомври 2022 година Тоест мобилизацията продължава, само че не толкоз интензивно и интензивно, че да надвиши нуждата от 50 000 на месец “, отбелязва Коваленко. В същото време специалистът е сигурен, че Русия се готви да нападна. Руските сили имат фанатично предпочитание да напреднат към Угледар.

" Този проект наподобява ненапълно шизофреничен, тъй като без задоволително съоръжение и артилерийска поддръжка осъществяването на такава атака е самоубийство. Но шизофрениците са шизофреници, там няма здрав разсъдък “, съобщи Коваленко. И тъкмо тази интензивност ще се трансформира в най-голямата атака на Русия, счита Коваленко: " Това нахлуване има всички шансове да се задуши в зародиш. Особено в случай че Въоръжените сили на Украйна завладеят самодейността на редица места и коренно нарушат проектите на руснаците “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР