Русия най-вероятно се готви да опита да разположи голям брой

...
Русия най-вероятно се готви да опита да разположи голям брой
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия прехвърля огромни резерви към Донбас

Русия най-вероятно се готви да опита да разположи огромен брой аварийни елементи в Донбас.Това се споделя в последния обзор на обстановката в украинския спор на разузнаването на английското министерство на защитата, предава УНИАН.
Разузнаването отбелязва, че тежките обстрели в Донбас не престават, защото Русия се стреми да обкръжи региона на Северодонецк през Изюм на север и Попасна на юг.
Отбелязва се, че способността на двете воюващи страни да образуват и разпростират аварийни елементи на фронта евентуално ще стане все по-важна за изхода на войната.
Отделно английското разузнаване разказва обстановката със загубите в редиците на самопровъзгласилата се "ДНР ".
Руските управляващи не са разгласили данни за общия брой на военните жертви в Украйна от 25 март. Самата така наречен „ ДНР “ обаче към 16 юни е признала 2128 военнослужещи починали и 8897 ранени от началото на 2022 година
„ Процентът на жертвите на ДНР е равностоен на към 55% от първичната им мощ, което акцентира изключителното безсилие на съветските и проруските сили в Донбас. Много евентуално е силите на ДНР да са оборудвани с остарели оръжия и съоръжение “, считат разследващите служби на Обединеното кралство.
Припомняме, че английският министър председател Борис Джонсън предизвести британците, че би трябвало да се „ приготвят за дълга война “, защото Путин прибягва до акция на безсилие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР