Русия нарече решението на Европейския съд по правата на човека

...
Русия нарече решението на Европейския съд по правата на човека
Коментари Харесай

Кремъл срещу призива на ЕСПЧ за освобождаване на Навални

Русия назова решението на Европейския съд по правата на индивида (ЕСПЧ) за опозиционната фигура " нелегално " и интервенция във вътрешните й каузи.
" Решението е нелегално. Това е доста сериозен опит за интервенция във вътрешни правосъдни каузи, което от наша позиция е недопустимо ", съобщи представителят на Кремъл пред кореспонденти в Москва.
 Европейският съд по правата на индивида упорства Навални да бъде неотложно освободен Европейският съд по правата на индивида упорства Навални да бъде неотложно освободен
Европейският съд по правата на индивида (ЕСПЧ) изиска през днешния ден от съветското държавно управление да освободи неотложно опозиционера Алексей Навални, ка...
Русия не търси борба, само че прибързаността и очевидната пристрастност при вземането на такова решение поражда доста въпроси, добави той.
, заявявайки, че държавното управление не може да обезпечи " задоволителни защитни ограничения за живота и здравето му ".
Европейски съд по правата на човека със седалище в Страсбург, Франция, е интернационален съд на Съвета на Европа, който пояснява Европейската спогодба за правата на индивида. Той има 47 държави-членки, в това число Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР