Русия нанесе ракетни удари срещу Украйна в ранните часове на

...
Русия нанесе ракетни удари срещу Украйна в ранните часове на
Коментари Харесай

Русия безмилостна - нанесе смъртоносни ракетни удари в цяла Украйна

Русия нанесе ракетни удари против Украйна в ранните часове на 13 януари, оповестиха военновъздушните сили на Украйна в Telegram.

Рано сутринта на 13 януари Русия е атакувала Украйна с ракети, като са изстреляли крилати ракети " Кинжал " от региона на Каспийско море. Това оповестява РБК-Украйна.

Военновъздушните сили на украинските въоръжени сили са съобщили за изстрелване на ракети от стратегическата авиация от региона на Каспийско море в 5:32 ч. локално време (съвпада с българското). Те са изстреляли крилати ракети от самолети Ту-95МС. В цяла Украйна е оповестена въздушна паника, която е траяла над 3 часа.

По-късно Военновъздушни сили на Украйна са съобщили и за политане на изтребител МиГ-31К от летище " Саваслейка " в региона на Нижни Новгород, а по-късно и за политане на още няколко МиГ-31К. Изстреляни са аеробалистични ракети " Кинжал ", съгласно известията.

Ракети " Кинжал " са изстреляни в посока Днепър, Киев, Ровно, Кривой Рог.

Изстреляни са и ракети Х-31П в посока Бериславски регион на Херсонска област.

Според посочената информация, тази нощ руснаците са употребявали 6 самолета Ту-95МС, 6 самолета Ту-22М3, 5 самолета МиГ-31К, самолети Су-34/Су-35 и са изстреляли балистика от Крим.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР