Русия минира завода Кримски Титан. Това обяви началникът на Херсонската

...
Русия минира завода Кримски Титан. Това обяви началникът на Херсонската
Коментари Харесай

Русия минира завода Кримски Титан?

Русия минира завода " Кримски Титан ". Това разгласи началникът на Херсонската регионална военна администрация Олександър Прокудин. 

" Според силите на съпротивата руснаците приготвят нова провокация в химически цех в Армянск, краткотрайно окупирания Крим. Те са донесли експлозиви на територията на завода " Кримски исполин " и минират територията ", сподели той.

Според Прокудин евентуална детонация ще предизвика изхвърлянето на хиляди тонове токсични субстанции в атмосферата. Той подчертава, че при сходен сюжет ще пострадат жителите на Крим, на седем района на Украйна, Турция и Русия.

" Ясно осъзнаваме опасността за нашите хора, следим непрестанно обстановката и сме подготвени да реагираме навреме на всички закани, които могат да зародят ", увери Прокудин.

Той прикани популацията да резервира успокоение, да не се поддава на провокациите на съперника и да следи известията на регионалното военно ръководство.

Наскоро стана известно, че руснаците минират територията на завода " Кримски исполин " покрай Армянск, където предизвикаха екологична злополука още през 2018 година

Вероятно окупаторите от боязън, че украинците ще навлязат в Крим, желаят да провеждат нова провокация, с цел да обвинят украинските бранители в " екологичен тероризъм ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР