Русия каза, че е осуетила координирана украинска атака срещу Крим

...
Русия каза, че е осуетила координирана украинска атака срещу Крим
Коментари Харесай

Украински дронове удариха Крим, Москва и петролни депа

Русия сподели, че е осуетила координирана украинска офанзива против Крим рано в неделя, до момента в който дронове също са ориентирани към Москва, прекъсвайки въздушния трафик в столицата и предизвиквайки пожар в нефтено хранилище в югозападната част на страната, предава " Ройтерс ".

През последните дни Украйна нанесе поредност от, в това число уреди на Черноморския флот на Русия, за да подкопае военните старания на Москва в сериозния район.

Атаките надълбоко в Русия, надалеч от фронтовите линии, като кметът на Москва сподели, че най-малко два дрона са били свалени в региона на столицата рано в неделя.

Ройтерс не можа без значение да ревизира отчетите от неделя и нямаше неотложен коментар от Киев.

В обява късно в събота Олексий Данилов, секретар на Съвета за сигурност на Украйна, прикани съдружниците на Киев да ускорят доставката на оръжия, заявявайки, че това е единственият метод да се постави завършек на войната.

" Например цялостното или отчасти очистване на съветския Черноморски флот , което е изпълнима задача, би трябвало доста да форсира процеса на търсене на излаз на Русия от продължаващата война ", написа Данилов в новинарския уебсайт " Украинска истина ".

Руските системи за противовъздушна защита унищожиха, ориентирани към Крим от разнообразни направления, заяви съветското министерство на защитата в неделя.
 Противовъздушна отбрана по покривите в Москва - освен за защита, само че и за утешение на обществеността
Противовъздушна отбрана по покривите в Москва - освен за защита, само че и за утешение на обществеността

Според английското разузнаване задачата на управляващите е да покажат, че държат опасността под надзор

В отчета за приложението за известия Telegram не се споделя дали са породени вреди или жертви на полуостров Крим, който Москва анексира от Киев с необятно наказан ход през 2014 година, осем години преди пълноценното навлизане на Русия.

В региона на Москва един дрон е бил погубен над региона на Истра и различен над регион Раменски, сподели кметът на Москва Сергей Собянин в Telegram, добавяйки, че няма жертви или вреди от остатъци от дрон.

Най-малко 30 полета бяха отсрочени и шест бяха анулирани на огромните летища в Москва , оповестиха съветските държавни новинарски организации - постоянно деяние на авиационните управляващи по време на удари с дронове.

В югозападна Русия украински дрон повреди нефтено хранилище рано в неделя , предизвиквайки пожар в контейнер за гориво, който по-късно беше сподавен, сподели регионалният шеф.

" Няма потърпевши, всички служби за незабавна помощ работят на територията на оборудването ", сподели губернаторът на Орловска област Андрей Кличков в Telegram.

Той не посочи дали депото е ударено от парчета или е ориентирано от дрона.

Друг дрон е бил свален в съветската Воронежска област , оповестиха локалният губернатор Александър Гусев и министерството на защитата. По думите на Гусев няма потърпевши и вреди.

Властите в Тулска област също оповестиха, че дрон се е разрушил на територията на логистичен център, само че няма жертви или съществени вреди на инфраструктурата.
 Зърнохранилище в Одеса ударено от съветска ракета
Зърнохранилище в Одеса ударено от съветска ракета

Атака с ракети и дронове и тази нощ по Южна Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР