Русия категорично отхвърля неоснователните обвинения на германските власти за съпричастност

...
Русия категорично отхвърля неоснователните обвинения на германските власти за съпричастност
Коментари Харесай

Русия отхвърля обвиненията на Германия за убийството на чеченец

Русия изрично отхвърля неоснователните обвинявания на немските управляващи за съпричастност на съветски държавни структури към убийството на жителя на Грузия Зелимхан Хангошвили, сподели през днешния ден съветското министерство на външните работи, представено от ТАСС.

Обвиненията за убийството на " терориста Хангошвили " са скалъпени " със съдействието на задгранични спецслужби и свързани с тях структури ", написа в изказването. Руското външно министерство показва дълбокото си страдание, че държавното управление на Германия е подхванало " следващата неприятелска акция " към Русия с изгонването на двама съветски дипломати, които " са нямали и не са могли да имат никакво отношение към делото Хангошвили ".

Доживотната присъда на съветския жител Вадим Соколов е " извънредно необективна и има характера на очевидна политическа поръчка ", се отбелязва в изказването. Руската страна ще предприеме " ответни ограничения, съответни на създалата се обстановка ".

Руското външно министерство упрекна немската страна във " подправяне на обстоятелства ", събиране под напън на " свидетелски показания " и " псевдодоказателствени материали " посредством " незаконни и намерено незаконни способи ". Освен това следствието, прокуратурата и съдът не са взели поради " други имащи право на битие версии " за случилото се в берлинския парк " Клайнер Тиргартен ", написа още в изказването.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР