Русия изпраща две дивизии зенитно-ракетни системи С-400 в Беларус от

...
Русия изпраща две дивизии зенитно-ракетни системи С-400 в Беларус от
Коментари Харесай

Русия отправя С-400, Панцир-С и Су-35 към Беларус

Русия изпраща две дивизии зенитно-ракетни системи С-400 в Беларус от Далечния изток. Оръжията към този момент са натоварени на железопътни платформи, заяви съветското Министерство на защитата.

По-рано съветският заместник-министър на защитата Александър Фомин съобщи, че 12 самолета Су-35, две дивизии системи за противовъздушна защита С-400 и една дивизия зенитно-ракетни комплекси " Панцир-С " ще бъдат преместени от Русия в Беларус като част от инспекцията на силите за отговор на съюзната страна.
Съединени американски щати: Русия може да разположи нуклеарни оръжия в Беларус
Съединените щати са обезпокоени, че планът за конституционни промени в Беларус може да докара до разполагане на съветски нуклеарни оръжия в...
Прочети повече
" Две дивизии зенитно-ракетни комплекси С-400 " Триумф " на военновъздушните сили и противовъздушната защита на Източния боен окръг, участващи в инспекцията на силите за реагиране на Съюзната страна, се насочиха към товарната гара в Хабаровския край, където натовариха оборудването на железопътни платформи ", се споделя в изказване на военното ведомство.

По време на учението, в границите на което ще бъде употребена техниката, ще бъдат подхванати ограничения за усилване на отбраната на държавната граница, с цел да се предотврати проникването на въоръжени групи бойци, да се затворят каналите за доставка на оръжие и муниции, както и да се търсят, блокират и унищожават противозаконни въоръжени формирования и противников диверсионни и разследващи групи.



Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР