Русия използва най-голямата АЕЦ в Европа като база за оръжия,

...
Русия използва най-голямата АЕЦ в Европа като база за оръжия,
Коментари Харесай

Русия превръща в оръжейна база най-голямата АЕЦ в Европа

Русия употребява най-голямата АЕЦ в Европа като база за оръжия, в това число " ракетни системи " и обстрелва близките региони в Украйна, сподели чиновник от нуклеарната организация на Киев, до момента в който съвсем цялата страна е сложена в положение на въздушна паника.

Президентът на украинската нуклеарна организация Енергоатом сподели, че обстановката в Запорожката АЕЦ е " извънредно напрегната " и до 500 съветски бойци управляват централата. „ Окупаторите докарват там своите оръжия, в това число ракетни системи, от които към този момент обстрелват другия бряг на река Днепър и територията на Никопол “, сподели Педро Котин в телевизионно изявление.

Заводът в югозападна Украйна е под съветски надзор от първите седмици на нахлуването на Москва, макар че към момента се ръководи от украински личен състав. Последната офанзива в региона на Днепър остави трима убити и 15 ранени, откакто съветски " ракети удариха промишлено дружество и оживена улица наоколо ", сподели регионалният шеф Валентин Резниченко в Telegram, представен от БГНЕС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР