Русия изгради отбранителна линия в дълбочина не само в окупираните

...
Русия изгради отбранителна линия в дълбочина не само в окупираните
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руските отбранителни линии показват страх от големия украински пробив

Русия построи отбранителна линия в дълбочина освен в окупираните територии на Украйна, само че и на лична територия, покриваща няколко гранични региона. Хакването на такава отбрана за въоръжените сили на Украйна ще бъде много сложна задача. Това оповестява английското разузнаване.

Британското министерство на защитата притегли вниманието към системата на отбранителните структури, основана от съветските войски, като съобщи, че такава отбранителна линия в света не е основана от доста десетилетия. Подчертава се, че защитата в дълбочина е предопределена да попречва офанзивата на украинските войски.

Русия не си губи времето и от лятото на предходната година стартира да строи отбранителни структури, освен покрай сегашната фронтова линия, само че и надълбоко в окупираните територии. Руснаците обърнаха особено внимание на укрепването на северната граница на Крим, в това число основаването на многостепенна отбранителна зона в региона на Медведевка. Руснаците не не помниха да укрепят брега на полуострова, макар че вероятността от нахлуване от морето е извънредно дребна. Като се има поради естествената география, ще бъде доста мъчно да се нападна Крим. Вярно е, че за това е належащо да се пробие отбраната в посоките на Запорожий или Херсън и да се стигне до полуострова.

Друга отбранителна линия се простира по северната граница на Украйна през територията на Белгород и Курск, където всичко е готово за вероятно навлизане от украинските част
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР