Русия издаде официално съобщение, че издирва Джордж Сорос жив или

...
Русия издаде официално съобщение, че издирва Джордж Сорос жив или
Коментари Харесай

Путин "Искам Сорос Жив или Мъртъв!" Ето какво ще му се случи

Русия издаде публично известие, че търси Джордж Сорос жив или мъртъв, изтъквайки това, че го смята за сериозна опасност за националната сигурност. Иначе на милиардера му беше неразрешено да влиза в страната още от предходната година, когато стана ясно, че той е работел интензивно във щета на съветската стопанска система още от ранните 90 години на предишния век, написа veteranstoday.com.

Още преди 6 години бе оповестено, че " първото нещо, което би трябвало да се знае за Голдман Сакс е, че това е най-мощната капиталова банка в света и най-големия върколак, който източва средствата на хората. Може да се каже, че Сорос е като тази банка, написа съветският уебсайт. " Джордж Сорос е забъркан във всяка политическа рецесия по света, " написа webtribune.rs. Той мисли, че е несломим. Мисли, че може да движи политиката на цялата планета, продължава съветският уебсайт.

Говори се, че Путин му бил толкоз гневен, че споделил, че в случай че в миналото милиардерът с еврейско-унгарски генезис влезе в Русия, повече жив няма да излезе.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР