Русия има основания да смята, че биологични оръжия се разработват

...
Русия има основания да смята, че биологични оръжия се разработват
Коментари Харесай

Москва: Лаборатории, контролирани от САЩ, правят биологични оръжия

Русия има учредения да счита, че биологични оръжия се създават в следени от Съединени американски щати лаборатории по целия свят. Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев в изявление за вестник " Комерсант ".
Патрушев прикани " да се обърне внимание на обстоятелството, че в света нарастват скокообразно нови биолаборатории, които са и по необичайно стичане на събитията основно на съветската и китайската граници ". В същото време, съгласно него, тези лаборатории „ по някакъв метод наподобяват Форт Детрик в Мериленд, където американците от десетилетия работят в региона на военната биология “.
 Проф. Генчо Начев: Коронавирусът е лабораторно основан и е тип биологично оръжие Проф. Генчо Начев: Коронавирусът е лабораторно основан и е тип биологично оръжие
Трета вълна на коронавирусната зараза към този момент има и нещата постоянно могат да бъдат изпуснати от надзор, отчитайки опита на другите държав...
Запитан дали това значи, че американците създават там биологични оръжия, Патрушев отговори: " Имаме основателни аргументи да считаме, че е тъкмо по този начин ".
Секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация означи, че Съединени американски щати " твърдят, че това са проучвателен центрове, където американците оказват помощ на локални учени да разработят нови способи за ". В същото време той означи, че управляващите на щатите, където се намират тези обекти, „ нямат действителна визия какво се случва зад техните стени “.
" Разбира се, ние и нашите китайски сътрудници имаме въпроси. Казват ни, че покрай нашите граници действат мирни санитарни и епидемиологични станции, само че по някаква причина те по-скоро припомнят на Форт Детрик ", добави Патрушев.
Той обърна внимание на обстоятелството, че в близките региони се записват огнища на заболявания, които не са типични за тези райони.
 „ Тренд ”: 40% от българите считат ковид за биологично оръжие „ Тренд ”: 40% от българите считат ковид за биологично оръжие
40% от българите са на мнение, че коронавирусът е биологично оръжие, основано за да се понижи популацията на земята. Малко над една...
В тази връзка, сподели той, съветските управляващи имат намерение на първо място да работят с сътрудници в постсъветското пространство и да подписват с тях съглашения за съдействие в региона на биологичната сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР