Русия и Северна Корея не се интересуват от изявленията на

...
Русия и Северна Корея не се интересуват от изявленията на
Коментари Харесай

Кремъл: Русия и Северна Корея не се интересуват от изявленията на САЩ

Русия и Северна Корея не се интересуват от изказванията на Съединени американски щати, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс, в коментар на предизвестията на Вашингтон по отношение на продажбата на оръжия от Пхенян на Москва, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Както знаете, при реализирането на връзките ни с нашите съседи, в това число със Северна Корея, за нас са значими ползите на нашите две страни, а не предизвестията на Вашингтон ", съобщи Песков. " Ние ще се съсредоточим върху ползите на нашите две страни ".

Говорителят на Кремъл добави, че президентът Владимир Путин ще се срещне и с китайския вицепрезидент Чжан Гоцин. Двамата ще обсъдят по време на срещата си двустранните контакти на " най-високо ниво " до края на годината.

Очаква се срещата да се състои във Владивосток, където тази седмица Русия организира огромен стопански конгрес. 

Съветникът на Кремъл по външната политика Юрий Ушаков съобщи през юли, че Путин възнамерява да посети Китай през октомври по време на третия конгрес " Пояс и път ", в отговор на поканата, отправена от Си по време на високопоставеното държавно посещаване в Русия през март, напомня Ройтерс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР