Русия и САЩ възнамеряват да започнат стратегически двустранен диалог по

...
Русия и САЩ възнамеряват да започнат стратегически двустранен диалог по
Коментари Харесай

Русия и САЩ започват стратегически двустранен диалог

Русия и Съединени американски щати имат намерение да стартират стратегически двустранен разговор по необятен кръг въпроси, оповестява Държавния департамент на Съединени американски щати, представен от ТАСС.

Срещата за пускане на диалозите ще се организира в Хелзинки от заместник-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков и асистент държавния секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Дейвид Хейл.

Заместник-министърът на външните работи на Съединени американски щати е на посещаване в Европа, първата спирка от което е посещаване в столицата на Финландия. Той е насрочил съвещания в Хелзинки с финландски чиновници и " политически шефове от 28 държави-членки на Европейски Съюз , с цел да обсъдят трансатлантическата сигурност, както и други въпроси от общ интерес ".

" Заместник-държавният секретар на Хейл ще се срещне и със заместник-министъра на външните работи Сергей Рябков за предварителна среща за започване на необятен стратегически политически разговор за връзките сред Съединени американски щати и Русия ", оповестява министерство на външните работи на Съединени американски щати.
 На Г-20 Тръмп шеговито моли Путин да не се намесва в изборите в Съединени американски щати Обновена
На Г-20 Тръмп шеговито моли Путин да не се намесва в изборите в Съединени американски щати

Руснаците поканиха Тръмп за Деня на успеха през 2020-а

След това Хейл ще посети Естония, Чехия, Молдова и Англия .

В Талин той ще разиска, наред с други неща, проекти, свързани с идните действия на Естония през 2020-2021 година като променлив член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

В Прага Хейл ще организира диалози с чешкото държавно управление и ще посети централата на финансираното от Съединени американски щати Радио " Свободна Европа ", с цел да показва алегорична поддръжка .

В Кишинев , Хейл ще се намира на 13-14 юли. Очаква се той да бъде признат от министър-председателя Мая Санду и други публични лица, " за да обсъдят напъните на новото молдовско държавно управление за реализиране на градивни промени ", както и поддръжката на Съединени американски щати за антикорупционната активност на управляващите в Кишинев.

В Лондон, Хейл ще разиска " съдействието в Близкия изток и Русия ", добавя Държавния департамент.
 Британия още веднъж акцентира, че няма нормализация с Русия при сегашните условия Обновена
Британия още веднъж акцентира, че няма нормализация с Русия при сегашните условия

Мей: Русия подло употребява отрова по улиците на Британия, а Обединеното кралство има неопровержими доказателства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР