Русия е заплашвала директно френските самолети в Черно море наскоро,

...
Русия е заплашвала директно френските самолети в Черно море наскоро,
Коментари Харесай

Русия е заплашила директно Франция, че ще свали нейни самолети в Черно море

Русия е заплашвала непосредствено френските самолети в Черно море неотдавна, съобщи в четвъртък френският министър на въоръжените сили Себастиен Лекорню, представен от европейската редакция на Politico.

" Преди месец съветска система за надзор на въздушното придвижване заплаши да смъкна френски аероплан в Черно море, макар че бяхме в интернационалната свободна зона, в която патрулираме ", изясни той пред френското радио RTL, представен от " Фокус ".

Европейските държавни управления обаче упорстват, че съветският президент Владимир Путин към момента няма превъзходство. Все по-агресивната позиция на Москва " се изяснява с обстоятелството, че Русия има проблеми на бойното поле в Украйна “, съобщи Лекорню.

" Това е остаряло като Студената война, само че виждаме завръщането на изключително нападателна съветска позиция “, означи той, добавяйки, че Москва " играе с праговете “.

Руски боен транспортен съд също неотдавна е хвърлил котва в Бай де Сен в Северна Франция на ръба на териториалните води в опит да " сплаши " Франция, съобщи още Лекорню.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР