Русия е готова да извърши тестове на своята неудържима свръхзвукова

...
Русия е готова да извърши тестове на своята неудържима свръхзвукова
Коментари Харесай

Русия провежда първите тестове на неудържимата свръхзвукова ракета, наречена още оръжието на Путин за унищожаване на американските градове

Русия е подготвена да извърши проби на своята " неудържима " свръхзвукова ракета от военноморски транспортен съд за първи път, оповестява dailymail.co.uk.

Ракетата " Мах 8 " бе посочена от съветска национална телевизиа като оръжието на Владимир Путин за очистване на част от американски градове при положение на нуклеарна война.

``
реклама

Компютърни фрагменти демонстрират, че ракетата се изстрелва от боен транспортен съд, заобикаля ракетите на въздушната отбрана и се блъска в неидентифициран самолетоносач.

Очаква се тестванията за изстрелване на ракета (циркон) от военноморски транспортен съд да стартират в края на годината, съобщи държавата организация ТАСС. Руското министврество, обаче не е удостоверило незабавно формалния отчет на TACC. 

Хиперзвуковата крилата ракета " Циркон " е предопределена да бъде употребена против кораби или наземни цели и да влезе в производството през 2021 година, като стартира да работи идната година

Ще се употребява фрегата от клас " Адмирал Горшков ", прочут още като Проект 22350 от Северния флот.



Превод: " Петел ".



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР