Румен Тодоранов, председател на Регионалния фермерски съюз - Павликени и

...
Румен Тодоранов, председател на Регионалния фермерски съюз - Павликени и
Коментари Харесай

Крупен бизнесмен открит мъртъв с огнестрелна рана

 Румен Тодоранов, ръководител на Регионалния фермерски съюз - Павликени и член на Националната асоциация на зърнопроизводителите, бе открит мъртъв с огнестрелна рана от револвер в бащината му къща в търновското село Поликраище. 

 

Все още не е ясно какво тъкмо се е случило в къщата, където не престават огледите на криминалистите. Полицията работи по всички версии, в това число и за самоубийство.

Сутринта Румен Тодоранов е отишъл на работа и както нормално разпределил дилемите на чиновниците си. След това се отправил към родната си къща.

По думите на хората в селото той се е държал обикновено и нищо не предвещавало нещастието, оповестиха търновските уеб сайтове " Янтра Днес " и " Борба ".

По неофициална информация земеделският производител не е имал финансови проблеми.

Той стопанисва 11 500 дка, засети главно с пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица. Земята, която обработва, е главно в Горнооряховска и Търновска област - в селата Хотница, Русаля, Момин общ брой, в Поликраище, Крушето, Първомайци и Янтра. Тодоранов развива и биологично произвеждане - ябълки и сини сливи на повърхност от 72 дка.

Румен Тодоранов е фамилен, татко на три дъщери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР