Румен Радев: …Никога Алиансът не е бил по-единен в осъзнаването

...
Румен Радев: …Никога Алиансът не е бил по-единен в осъзнаването
Коментари Харесай

А ТИ ПИТА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ЗА „СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, РАДЕВ?! НИКОЙ ПОСЛАНИК НЯМА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА ЧУЖДА ДЪРЖАВА, НО ХЕРО МУСТАФА ГО ПРАВИ АРОГАНТНО И С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА РУМЕН РАДЕВ!

Румен Радев: „ …Никога Алиансът не е бил по-единен в осъзнаването на нуждата от неотложни ограничения за поддръжка на Украйна, за преустановяване на експанзията от Русия, към връщане на дипломацията, за увеличаване на източният фланг на НАТО.

….Необходимо е да засилим взаимните тренировки, да увеличим ситуационната информираност и всички да работим дружно, тъй че да имаме резистентен преход към дълготрайна акомодация на възпиращия и отрбанителен капацитет на Алианса и би трябвало да покачваме и устойчивостта във връзка с подвижността, на логистичното осигуряване…. “



РАДЕВ  ЗА  МИТРОФАНОВА: „Никой дипломат няма право да приказва от името на българския народ.“

Президентски катапулт на политическото дъно.

Но Радев може да твърди, че българите би трябвало да бъдат ръководени в синергия с дневния ред на Съединени американски щати.

Ти пита ли за това българите, Радев?!

Стефан Янев и Кирил Петков – политическите производни на Радев настояват, че България е НАТО и НАТО е България.

И те не попитаха българския народ за тази надупена позиция.

Стела Банкова

П.П. Явор Дачков: „Никой дипломат няма право да приказва от името на българския народ.“

Вярно е. Също по този начин е правилно, че никой дипломат няма право да ръководи непозната страна, само че Херо Мустафа го прави надменно и с общителното подпомагане на Радев. В персонални диалози с нашенските политици тя даже не си прави труда да бъде дипломатична, а ги командори като подчинени служители. Репликата на Митрофанова по адрес на Кирил Петков бе неприемлива, само че вярна всъщност.
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР