Румен Радев стана първия президент, който трупа имидж на фестивала

...
Румен Радев стана първия президент, който трупа имидж на фестивала
Коментари Харесай

Радев го заби на тези дето го избраха: Днес Петков е заедно с Борисов и Пеевски

Румен Радев стана първия президент, който натрупа имидж на фестивала „ Пирин фолк “ в Сандански в неговата 31-годишна история. Преди началото на церемония вечерта откритието на военачалник Решетников разяснява политическата конюнктура в страната.
„ Изказванията на партийни водачи в последно време ясно ни демонстрират, че се движим към някаква политическа гротеска. Г-н Петков очевидно е не запомнил, че той, а не аз, е в коалиция с господин Борисов и господин Пеевски. Много мъчно се разяснява обстановка, в която логиката отсъства от ден на ден “, сподели Румен Радев пред публицисти мотив изявлението на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, че ГЕРБ би трябвало ясно да се дефинират с президента ли са или са за промените в службите.
Петков сподели още, че е „ безумно през 2023 година да имаме показни убийства, хора да бъдат убити в главата по алеите и службите за сигурност да не бъдат реформирани “. Думите му бяха във връзка убийството на Алексей Петров и отхвърли от президента Румен Радев да смени основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР