Румен Радев се опитва да ми вменява вина за собствените

...
Румен Радев се опитва да ми вменява вина за собствените
Коментари Харесай

Борисов уточнява - Ваксините са безвредни, но дали са ефективни?

Румен Радев се пробва да ми вменява виновност за личните си неточности . Това сподели водачът на ГЕРБ по време на посещаване в Бесарбовския манастир. Искам да изясня какво споделих във връзка на имунизациите на Пфайзер, с цел да не не престават спекулациите, сподели той.

На ампулите написа, че са годни до 30.09.2021. С решение на Европейска комисия този период е продължен до декември. Претенцията ми към Румен Радев и Стойчо Кацаров е, че нямаха смелостта да обяснят на хората, че има проблем със периода на валидност. Ваксините са безвредни, само че дали са ефикасни? Няма време това да бъде проучено. Да бяха споделили в точния момент: отидете и се ваксинирайте, до момента в който имунизациите са в период, съобщи Борисов.

Въпреки смирението, което демонстрирам към тези хора с предлагането ми да се обединим към битката с ковид рецесията, те обявиха, че не ги интересува, съобщи той.

Румен Радев споделил, че е видял с очите си какво е да даваш наряди в пандемия, когато има повишаване на случаите. А какво говореше преди - че мафията плаши хората със статистики от пандемията.

Светът към този момент излезе от пандемията, а в България още веднъж се приказва за цялостно затваряне. Молбата ми към българите е единствено да отидат и да се имунизират!

Какво щеше да стане, в случай че ние бяхме пуснали ваксина с изминал период на валидност, удължена с два-три месеца? Пред Министерски съвет щеше да има най-малко 5000 души на митинг. Румен Радев си разрешава да твърди, че скапваме имунизационния проект, а ние просто споделяме истината!

Припомняме, за първи път експремиерът се изрече със подозрение за качеството на имунизациите в неделя . Тогава съобщи, че на българския народ се оферират и ползват ваксини с изминал период на валидност, което незабавно бе опровергано от Министерство на здравеопазването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР