Румънският сайт Газета Спортурилор публикува видео от бруталния екшън, който

...
Румънският сайт Газета Спортурилор публикува видео от бруталния екшън, който
Коментари Харесай

Публикуваха видео от масовия бой на Румъния - България

Румънският уебсайт " Газета Спортурилор " разгласява видео от бруталния екшън, който се разигра в края на хокейната среща сред Румъния и България на Световното състезание за дами, дивизия III.

Мачът се състоя на 9 април, неделя, в Брашов и беше пряк спор за 4-ото място в групата. Той приключи 10:2 за домакините, само че след края му дамите от двете страни започнаха всеобщ пердах, вследствие на който реферите присъдиха 265 наказателни минути на румънките и 289 на българките.

За домакините има и утежняващо наказване, защото те нападнаха да бият и съдиите.

Напрежението стартира да се повишава още през втората третина, когато бяха дадени две огромни санкции, едното от които за 25 минути на българската голмайсторка Мария Руневска. Другото бе на капитанката ни Стефани Стоянова, която удари със стика си Ана Барбул. Емоциите ескалираха до прекаленост в последните минута и половина, които се играха над 10 минути. След финалната сирена стана меле и всички хокеистки започнаха да си разменят жестоки удари.Главният арбитър Ема Сандърс от Англия не съумя да разтърве състезателките и според разпоредбите на Международната федерация по хокей на лед (IIHF) наложи рекордните наказания - общо 554 наказателни минути. От българския тим бяха осъдени Симона Аспарухова, Поля Петрова, Анна Евстатиева, Жасмин Димитрова, Стефани Байкушева, Михаела Крумова, стражът Петя Симеонова и Севгин Чобан.

!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР