Румънският евродепутат Зигфрид Мурешан обяви радостната новина, че австрийската делегация

...
Румънският евродепутат Зигфрид Мурешан обяви радостната новина, че австрийската делегация
Коментари Харесай

Добра новина от конгреса на ЕНП: Австрийците гласуваха За манифеста за присъединяването ни с Румъния към Шенген

Румънският евродепутат Зигфрид Мурешан разгласи радостната вест, че австрийската делегация на конгреса на ЕНП в Букурещ в последна сметка не е гласувала срещу изборния манифест, който приканва за присъединение на Румъния към Шенгенското пространство допустимо най-скоро, информираNews.ro, представен от " Фокус ".

Австрийската делегация този път не гласоподава срещу предизборния манифест на ЕНП, който приканва за допустимо най-скорошно присъединение на Румъния към Шенгенското пространство, и манифестът беше признат единомислещо.

" Това гласоподаване демонстрира, че задънената улица е преодоляна и че даже и да има компликации, ние ще ги преодолеем и ще реализираме цялостното присъединение на Румъния към Шенгенското пространство ", добави либералът.

" Изненада на конгреса на Европейската национална партия в Букурещ. Австрийската делегация не гласоподава срещу предизборния манифест на Европейската национална партия, който приканва за допустимо най-скорошно присъединение на Румъния към Шенгенското пространство. Манифестът е признат единомислещо. Това гласоподаване демонстрира, че задънената улица е преодоляна и че даже и да имаше компликации, ние ще ги преодолеем и ще реализираме цялостно присъединение на Румъния към Шенгенското пространство ", написа Зигфрид Мурешан във " Facebook ".

Евродепутатът от ЕНП добави, че предизборният манифест ще образува основата на политическата стратегия на Националлибералната партия. " Гласуваният по-рано избирателен манифест, който ще образува основата на политическата стратегия на Националлибералната партия, включва следния параграф: " Нуждаем се от цялостно приемане на България и Румъния в Шенгенското пространство, като премахнем освен въздушния и морския надзор, само че също по този начин граничните контроли кацат допустимо най-скоро ", добави Мурешан.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР