Румънската актриса и модел Мадалина Генеа най-сетне даде смислено обяснение

...
Румънската актриса и модел Мадалина Генеа най-сетне даде смислено обяснение
Коментари Харесай

Ето защо румънската хубавица Мадалина се е разделила с Гришо

Румънската актриса и модел Мадалина Генеа най-накрая даде свястно пояснение за раздялата си с българската звезда на тениса Григор Димитров. Двамата прекратиха връзките си през октомври 2023 година, само че по-късно 36-годишната брюнетка имаше единствено два къси коментара с доста недомлъвки по отношение на повода за разрива в връзките ѝ с Гришо. Сега обаче тя документално разгласи претекстовете си в полемика със свои почитатели в " Инстаграм ", откакто получи въпрос дали нейната половинка е тенисист.

" Може би в този момент е моментът да изясним, че с Григор взехме решение да се разделим. Моля, уважавайте персоналното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм доста признателна за времето, което прекарахме дружно през последните 6 години, както като другари, по този начин и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-хубавият метод да продължим напред, само че не и дружно ", написа Генеа в обществената мрежа.

Следващият въпрос към Мадалина беше дали сега е сингъл, а тя не даде логичен отговор. Последва питане дали е по отношение на писателя и артист Мат Хукингс, а румънката изрично отхвърли и отсече, че двамата са положителни познати, атбелязва Блиц-спорт.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР