Овен (21 март - 19 април): Днес е денят ви

...
Овен (21 март - 19 април): Днес е денят ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя

Овен (21 март - 19 април): Днес е денят ви да блеснете, Овни. Вашите информационни умения ще бъдат на върха си, което ще ви помогне да убедите другите във вашата позиция. Не се колебайте да употребявате чара си, с цел да получите това, което желаете. Освен това е идеалният миг да започнете нови планове или да преследвате упоритостите си.

Телец (20 април - 20 май): Днес е подобаващ ден за отмора и релаксация, Телец. Може да се чувствате малко претрупани в последно време, тъй че не забравяйте да отделите време за себе си. Обърнете внимание на прочувственото си благоденствие и практикувайте грижа за себе си. Ако имате потребност от помощ, не се колебайте да помолите околните си за поддръжка.

Близнаци (21 май - 20 юни): Днес ще намерите креативно ентусиазъм, Близнаци. Използвайте тази сила, с цел да работите върху пристрастеностите си или да опитате нещо ново. Вашият оптимизъм и възторг са заразителни, тъй че не се опасявайте да ги споделите с другите. Денят също е добър за другарство с другари или членове на семейството; ще се радвате да наваксате и да се свържете още веднъж.

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е подобаващият миг да поставите граници, Раци. Може да откриете, че някой се възползва от добротата ви или навлиза в персоналното ви пространство. Уверете се, че споделяте ясно своите потребности и упования, с цел да избегнете недоразумения. Освен това отделете време за самообслужване и подмладяване.

Лъв (23 юли - 22 август): Днес ще бъдете изпълнени с сила и мотивация, Лъвове. Това е идеалният миг да предприемете огромни крачки към задачите си или да започнете нов план. Хората към вас ще бъдат впечатлени от вашата отдаденост и пристрастеност. Въпреки това, избягвайте да поемате прекалено много едновременно, защото това може да докара до прегаряне.

Дева (23 август - 22 септември): Днес е добре да забавите темпото, Деви. Имате податливост да се стресирате и да се притеснявате за всичко, само че е значимо да запомните, че не можете да контролирате всичко. Съсредоточете се върху сегашния миг и практикувайте внимателност. Прекарването на известно време измежду природата също може да ви помогне да изчистите мозъка си и да се почувствате освежени.

Везни (23 септември - 22 октомври): Днес ще намерите естетика и баланс, Везни. Вашата дипломатична природа ще ви помогне да разрешите всевъзможни спорове или различия, които пораждат. Освен това е отличен ден за съдействие и работа в екип. Вашите неповторими хрумвания и вероятности ще бъдат високо оценени от другите.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес е добре да поемете някои опасности, Скорпиони. Бъдете отворени за нови прекарвания и благоприятни условия. Дори в случай че нещата не вървят по проект, гледайте на това като на образователен опит. Вярвайте в качествата си и оставете естествената си резистентност да ви води.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Днес ще бъдете цялостни с възторг и неспокойствие, Стрелци. Тази позитивна сила ще бъде заразна, привличайки хората към вас. Това е идеалният миг да разширите обществения си кръг или да се свържете още веднъж със остарели другари. Вашите авантюристичен настроения също могат да ви накарат да обмислите предприемането на пътешестване или проучване на нови места.

Козирог (22 декември - 19 януари): Днес е добре да се концентрирайте върху работата в екип, Козирози. Ще откриете, че съдействието с другите ви оказва помощ да постигнете задачите си по-ефективно. Не забравяйте да признаете приноса на вашите сътрудници и да насърчите позитивна работна среда. Освен това отделете време, с цел да се отпуснете и да се насладите на компанията на обичаните хора.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Днес ще намерите креативност и нововъведения, Водолеи. Използвайте тази умствена мощност, с цел да разрешите проблеми или да разработите нови решения. Вашите нетрадиционни хрумвания могат да изненадат даже най-скептичните хора. Не се опасявайте да мислите отвън кутията и да предизвиквате статуквото.

Риби (19 февруари - 20 март): Днес е добре да се свържете с страстите си, Риби. Отделете малко време, с цел да размишлявате върху възприятията си и да разберете какво ви движи. Вслушвайки се във вътрешния си глас, ще вземете по-добри решения и ще изградите по-здрави взаимоотношения. Освен това практикуването на съпричастност към другите ще ви помогне да създадете по-дълбоки връзки с тях.

Източник: 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР