Румънецът представи последните две нови попълнение на отбора - Тиаго

...
Румънецът представи последните две нови попълнение на отбора - Тиаго
Коментари Харесай

Моци не изключи още изходящи трансфери в Лудогорец

Румънецът показа последните две нови попълнение на тима - Тиаго и Дени Групер.
Техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци, не изключи тимът да се раздели с още футболисти. Той разкри, че има оферти към играчи на " орлите ".

„ Няма да приказвам доста. Искам да показва последните два прехвърлянето на Лудогорец за зимата. Сигурен съм, че ще оказват помощ доста и в края на май ще сме първенци ", стартира шефът на разградчани.

" Брандао е наш състезател, тренира добре. Решението е на треньора. Той ще реши дали и по кое време ще го употребява. Той е картотекиран. Всички играчи ще са картотекирани. Днес или на следващия ден ще забележим, тъй като имаме предложения за предоставяне чартърен ”.

„ Имаме диалози за наши футболисти да отидат чартърен, с цел да играят повече. Треньорът ще реши. Новите са добре готови физически. Нормално да е имат потребност от акомодация. Треньорът взема решение по кое време ще играят ”, продължи той.

„ Всяка година се борим и за купа, и за състезание. Надявам се, че през днешния ден ще създадем добър мач и ще се класираме за полуфинал ", приключи Моци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР