Ружа Игнатова беше много обран човек, никога на парадираше с

...
Ружа Игнатова беше много обран човек, никога на парадираше с
Коментари Харесай

Позната на Ружа от пирамидата за милиарди: Тя никога не парадираше с пари

Ружа Игнатова беше доста обран човек, в никакъв случай на парадираше с пари. 
 Ружа, която засенчи Вълка от Уолстрийт, е била бизнес дамата на 2014 година у нас  Ето ги нашенците Ружа и Константин, прибрали има-няма 3,3 милиарда $  Съединени американски щати арестуваха българин за OneCoin - пирамидата за милиарди долари
Така известната от тв екрана като готвач Мариела Нордел разяснява Игнатова, която бе упрекната в Съединени американски щати в основаването на финансова пирамида за милиарди и е в неопределеност от 2017 година Двете се познавали персонално, въпреки да не били близки, описа Нордел по бТВ. 

Ружа Игнатова и нейния брат Константин Игнатов основават криптовалутата „ OneCoin ” и до края на 2016-а компанията събира от вложители близо 3,5 милиарда евро. Според американската прокуратурата тази скица се е базирала напълно на измами. Константин Игнатов бе задържан на 6 март на летището в Лос Анджелис. Ружа Игнатова се търси.

Нордел и Иганатова се срещат на коктейл през 2014 година в София. " Не можех да предположа, че е на такова равнище. Виждах, че има сполучлив бизнес и огромна известност, само че не съм предполагала, че разполага с такива средства ”, описа Нордел. 

За последно я вижда през 2016 година След това обаче не е съумяла да се свърже с нея.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР