Ровейки се в кулинарните виртуални страници, попаднахме на нещо безкрайно

...
Ровейки се в кулинарните виртуални страници, попаднахме на нещо безкрайно
Коментари Харесай

Интервю с : Илиян от Blogovoditel - I

Ровейки се в кулинарните виртуални страници, попаднахме на нещо безпределно забавно. - ят и неговият основател – Илиян Димитров. На страниците си към този момент сме разсъждавали,, само че би трябвало да признаем, че това е напълно друго равнище – професионализъм, нововъведение и безпрекословна обич към вкусната, споделена храна. Кой е Илиян, кое го предизвика в действителната и виртуалната кулинария, ще разберем от изявлението, което взехме за вас.

Здравей, на нас от Hera.bg ни стана забавно по какъв начин един мъж може с такава пристрастеност да готви и то толкоз вкусно. Кажи ми, по кое време се зародиха кулинарните ти ползи?

Готвя от дете. Понякога се постановяваше, а от време на време просто апетитът ми идваше допълнително. Хубавото е, че родителите ми се доверяваха и не ми забраняваха достъпа до фурната, а брат ми като главен дегустатор ме окуражаваше неимоверно със скорострелното си ястие. А той се водеше злоядо дете. Не че се хваля…
През годините имах шанса да поддържам връзка с доста и разнообразни хора, от които да черпя ентусиазъм към храната и готвенето. Ентусиазмът ми нямаше граници, за разлика от опциите ми, само че това в никакъв случай не ми е пречело. Според мен е по-важно човек да запази в себе си желанието, а с опита и времето към този момент може да го надгради в умеене и познание. Имаше интервал, когато готвех толкоз, едвам имам какво да хапна, да впечатля някоя персона от женски пол или просто, с цел да имам рецепта, която да опиша в блога си.

Стигнахме и до твоето виртуално кулинарно пространство. Как се роди концепцията за, какво съставлява?

Идеята за се роди през есента на 2010 година Гледах „ Социална мрежа ” и филмът безусловно взриви въображението ми. Структурирахме с сътрудник от службата базата данни от предписания, пренареждахме дизайна близо една година, до момента в който стигнем до вид, който да представим на публиката. Стартирахме с над 5000 предписания и съвсем 100 блога. Идеята ни беше да създадем уебсайт, който да е и самобитна обществена платформа и да сплотява българските кулинарни блогъри като създатели и създатели и да обезпечава видимост и популяризация на тази общественост от непрофесионалисти, готвещи за наслаждение. Инициативата ни се одобри доста добре, те поддържаха опита ни да създадем нещо потребно за всички. В момента имаме над 13 500 индексирани предписания и следим близо 150 кулинарни блога. Всеки ден при нас може да намерите най-новите предписания и кулинарни хрумвания споделени в интернет пространството, както и да потърсите някое богатство в големия ни списък. Предоставяме неповторими благоприятни условия за търсене на предписания - по категории, по основни думи, по артикули. Буквално може да въведете продуктите, които имате в хладилника си и ние ще ви предложим най-подходящите предписания, които да приготвите.

Кой готви у дома, жена ти несъмнено е същинска щастливка, по какъв начин възприема тя кулинарните ти пристрастености?

В къщи готвим и двамата. Съпругата ми постоянно ме пита какво да сготви до момента в който е с децата денем. Все отново пред очите ми минават по няколко десетки предписания дневно, тъй че съм разумният извор на концепциите за вечеря. Когато тя не съумява, аз възнамерявам нещо по-бързо за подготвяне и се пробвам за 30тина минути да сме на масата. Готвенето в компанията на две бебета, които непрекъснато изискват вниманието ти, е в действителност огромно предизвикателство. Събота и неделя пада същинското готвене. Приготвям закуска, няколко ястия, а нормално има и десерт.
Жена ми утвърждава заниманието ми доколкото то способства за фамилното богатство. Но също по този начин изпитва и усложнения, тъй като около условията ми към храната станаха по-големи. Може да прозвучи необичайно, само че желанието ми да подготвя нещо сладко съвсем в никакъв случай не среща позитивен банкет – не, че не се харесват нещата, които подготвям, даже в противен случай, само че един път приготвени десертите би трябвало и да се изядат, а това води до проблеми с теглото…Продължава: Интервю с: Илиян от Blogovoditel - IIПродължава: Мъфини с тиква и локум
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР