Роузи Хънтингтън-Уайтли показа за първи път сина си Джак. 30-годишният

...
Роузи Хънтингтън-Уайтли показа за първи път сина си Джак. 30-годишният
Коментари Харесай

Роузи Хънтингтън-Уайтли показа сина си

Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели за първи път сина си Джак. 30-годишният модел и Джейсън Стейтъм се радват на 5-месечния си наследник. Кадърът с него Роузи разгласява на страницата си в Instagram, а фотографията е съпроводена с благопожелание за „ Весели празници “.

На нея се вижда, че Роузи държи в ръце Джак, който е с тил към камерата, до момента в който тя с дребни крачки се качва в самолета. Двамата наподобява са отпътували за каньоните в Юта, тъй като на идващите две постнати фотоси се виждат региони в резервата Навахо нейшън.

Миналия месец Хънтингтън-Уайтли, която се е снимала във кино лентата „ Лудия Макс: Пътят на яростта “ и пусна свои сбирки долни дрехи и бански, довери, че майчинството напълно трансформирало кариерата ѝ.

„ Промених метода, по който мисля за работата си – в този момент целите ми са други – сподели тя. – За пръв път взех отпуск.„ Независимо от променените цели, Роузи има огромни упования за идващите 15 години в кариерата си.

„ Вълнуващо е да хвърлиш взор върху последните 15 години от кариерата си, върху това, което си постигнал, и да насочиш погледа си към идващите 15 години “, сподели тя.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР