Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм отново са родители. Във вторник,

...
Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм отново са родители. Във вторник,
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли, родители на момиченце

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм още веднъж са родители. Във вторник, 8 февруари 2022 година, 34-годишният модел заяви за раждането на второто им дете. И това е малко момиченце на име Изабела Джеймс

Бебето се роди на 2 февруари , заяви младата майка в текста към фотография, която разкрива дребната ръчичка на момиченцето в креватчето.

Роузи Хънтингтън-Уайтли заяви за втората си бременност предишния август в обществените мрежи. С 54-годишния артист тя към този момент е майка на дребния Джак, който ще чества 5-ия си рожден ден идващия юни. През април 2020 година супермоделът призна по време на въпроси и отговори в Instagram със своите почитатели, че би „ обичала “ да има повече деца със звездата от „ Бързи и гневни “ и „ Хобс и Шоу “. Днес е една сбъдната фантазия.

 Добави изложение



Двойката се срещнала през 2009 година на празненство в Лондон. На своите клиенти Роузи Хънтингтън-Уайтли също уточни, че сред тях „ химията е била мигновена “. „ Нашата разлика в никакъв случай не е била тематика за диалог. Възрастта е просто число “, споделя тя.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР