Росен Плевнелиев вдига цял палат на Деси Банова. Президентът и

...
Росен Плевнелиев вдига цял палат на Деси Банова. Президентът и
Коментари Харесай

Плевнелиев строи палат на Деси Банова

Росен Плевнелиев подвига цялостен дворец на Деси Банова. Президентът и новата му възлюбена се канят да живеят в нова вила в Банско, която обаче по нищо да не припомня на президентската възлюбена за някогашната му жена, научи HotArena .

Само допреди няколко седмици всички бяха изумени от решението на президента да продаде вилата си в село Баня. Мнозина се зачудиха дали не е решил да замине за чужбина или някъде другаде.

Оказа се обаче, че повода продажбата на просторното му имение за 550 000 евро е желанието на Деси Банова да има собствен личен дом. Синоптичката изразила предпочитание да живее в нова къща, която да е обзаведена напълно по неин усет. И някогашния държавен глава драговолно извършил желанието й.

Новият дом на двойката още веднъж ще е в Банско, като ще наподобява много по-различен от къщата в село Баня. Деси също по този начин се е заела да преобзавежда и вилата в Халкидики.

Оказало се, че колкото и да й харесва да е с някогашния президент, по никакъв начин не й допадал стила на някогашната му брачна половинка Юлияна. Затова и до момента в който цяло лято си правели фотоси в градината на вилата си, двамата по този начин и не се щракнали вътре в дома.

А по мнение на Деси, в случай че тя имала опция да преобзаведе жилището на някогашния първи, би се справила много по-добре с тази задача.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР