Росен Кирилов официално беше представен като новия старши треньор на

...
Росен Кирилов официално беше представен като новия старши треньор на
Коментари Харесай

Соколите представиха Росен Кирилов

Росен Кирилов публично беше показан като новия старши треньор на втородивизионния Спартак (Варна).

Той получи клубна фланелка от боса на варненци Павлин Николов.

" Убеден съм, че моите решения са верни, оня от горната страна ще реши. Правя го в името на Спартак ", сподели Николов при представянето.

Очаква се към тима да се причисли Дмитро Семенив, който за последно игра в Пирин (Благоевград).

" Първо желая да благодаря на господин Николов и цялото управление на Спартак, че точно на мен се гласоподава доверие да съм треньор на Спартак Варна и на нас всички се пада достойнството да върнем славата на Спартак. Искрено имам вяра, че това напълно скоро може да се случи и ще работим с всички старания да се случи. Ще работим със сърце и душа. Това мога да обещая. Пролетта ни предстоят тежки борби, които се надявам да завоюва дружно. В това число въвеждам и почитателите ", бяха първите думи на Росен Кирилов.

" Чувствам се комфорно като треньор и квалифициран. Работил с няколко футболисти, които сега са част от Спартак Варна - Румен Руменов, Ангел Грънчов... Не съм водил предварителни диалози. Вчера господин Николов ми се обади на обяд и се разбрахме бързо. Спартак Варна е съществено име в първото равнище на българския футбол с изключителни обичаи. Това ме накара да приема без да е имало нито планиране и полемики ", сподели Кирилов.

" Тепърва започваме да работим. Процесът е отворен. Не ме е боязън, където и да съм бил, съм гледал да работя с наличните играчи и в случай че е належащо да се вземе и попълни. Мен не ме тормози всеки миг да стартира работа и да стартира да трансформирам тима към образа, който искам ", добави той.

" Имам визия какво преставлява Спартак. Гледал съм мачове по малкия екран от Втора лига. До първия мач имаме време и започваме да работим. Трябва да огледам тима в няколко тренировки. Искам да проведа няколко тренировки, да видя играчите и ще забележим какво ни би трябвало още. Тече подготовка, контроли. Принципно моята обичана система на игра е 4-3-3 - атакуваща система. Има мачове, в които може да се играе по друг метод ", добави Кирилов.

" Има конкуренция във Втора лига - Добруджа, Монтана, Марек, Септември... Нашата цел ще е първото място. В момента Спартак е с най-хубавите условия и би трябвало да е преди всичко. Гоним първото място, а освен влизане ", сподели експертът.
 Росен Кирилов е новият ментор на Спартак (Варна)
Росен Кирилов е новият ментор на Спартак (Варна)

" Соколите " бързо откриха заместител на Васил Петров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР