Рори Макилрой заяви, че европейските звезди, които отсъстват от отборния

...
Рори Макилрой заяви, че европейските звезди, които отсъстват от отборния
Коментари Харесай

Рори Макилрой: На отсъстващите ветерани в Райдър Къп им липсва да бъдат тук

Рори Макилрой съобщи, че европейските звезди, които отсъстват от отборния шампионат по голф Райдър Къп, който ще се организира тази седмица в Рим, след присъединението към сериите LIV Голф, ще им „ липсва повече да са тук, в сравнение с нас да ни липсват “.


Макилрой е най-опитният състезател от всички декларирани за присъединяване в тазгодишното издание – за северноирландеца това ще бъде седми Райдър Къп в кариерата. Събитието ще се организира за първи път без нито един всред Лий Уестууд, Серхио Гарсия или Йън Поултър в отбора на европейците от 1995-а насам, откакто триото подписа с финансираните от Саудитска Арабия серии и се отдръпна от Европейския Тур.

„ Със сигурност е леко необичайно, че те не са тук. Но мисля, че тъкмо в тази седмица от всички вероятни, на тях ще им липсва повече това, че не са тук, в сравнение с нас играчите, че те отсъстват “, сподели Рори, който взе участие на Райдър Къп непроменяемо от дебюта си през 2010, пред публицистите.

Тимът ще се опита да завоюва конкуренцията за седми пореден път на своя територия, реванширайки се за тежкото проваляне от тима на Съединени американски щати с 9-19 на Уислинг Стрейтс през 2021 година. 44-то издание на Райдър Къп ще се организира от 29 септември до 1 октомври в Рим. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР