Ромската перла Софи Маринова започна да се разплаща на своите

...
Ромската перла Софи Маринова започна да се разплаща на своите
Коментари Харесай

Капките спасиха Софи Маринова, вижте как

Ромската перла Софи Маринова стартира да се разплаща на своите длъжници, написа " България Днес ".

Певицата е затънала в заеми, давани й от познати и другари, които до неотдавна не връщаше. Това докара до утежняване на връзките на певицата с нейните кредитори и закани час по-скоро да почисти заемите си. Чалгарката постоянно се правила на прелестно разсеяна, че дължи пари, рядко си вдигала телефона и постоянно обещавала да се разплати " до седмица-две ".

" Става дума за хиляди левове. За какво ги харчи - единствено тя си знае. Според родственици изплаща висока ипотека и я грози запор на имуществото поради просрочия към банките. Други споделят, че харчи за скъпи артикули и юристи на Гринго, само че каква е тъкмо истината, не е ясно ", разясняват пред вестника осведомени.

Тежкото финансово състояние, в което е изпаднала Маринова през последните две години, и десетките заеми от близки са причина тя да се съгласи да взе участие в шоуто " Като две капки вода ". Хонорарът й в имитаторското предаване не е по никакъв начин дребен, с което тя към този момент умерено е почнала да се издължава.

Преди старта на новия сезон на формата изпълнителката на безконечния чалга шлагер " Стари рани " е търсила помощ от прочут предприемач, защото изпаднала в недружелюбност. Той на собствен ред заречен да я пази и да приказва с кредиторите й да й дадат още малко време толеранс, до момента в който си върне парите.

Сега към този момент всичко е наред и Софи почтено и честно се разплаща с всички, на които дължи пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР