Ромската чалга певица Софи Маринова се яви днес в Окръжния

...
Ромската чалга певица Софи Маринова се яви днес в Окръжния
Коментари Харесай

Гринго в съда: Направиха ме черна точка в обществото, в ужасно състояние съм

Ромската чалга певица Софи Маринова се яви през днешния ден в Окръжния съд в Бургас, където магистратите гледат мярка за неотклонение на приятеля й Тодор Давидов-Гринго.

"На участията ми не се отрази този случай, тъй като програмата ми е напред. Аз би трябвало да си правя работата. Честно казано, нямам подобен речник, само че аз и Гринго имаме много такива хора, както които ни обичат, по този начин и такива, които може да ни натопят и да си измислят някои неща ", съобщи в коридорите на съда Маринова, представена от "Булфото ".
10
"Направиха ме черна точка в обществото. Аз съм в извънредно здравословно и психическо положение. Невинен съм " С тези думи се обърна Гринго към магистратите от Бургаския областен съд 32-годишният Тодор Давидов – Гринго, интимна и креативна половинка на фолкпевицата Софи Маринова.

Гринго беше арестуван в дома на баба си в Айтос на 23 септември т.г., а дружно с нежго бе задържан и 27-годииния Стефан Сливков. Според обвиняването двамата са изнудвали айтоски предприемач за 50 000 лв..

Днес в правосъдната зала казусът претърпя цялостен поврат, откакто Сливков разгласи, че е работил самичък. А повода - предприемачът бил лихвар, който желал от него от ден на ден пари. "Искам да помоля освободите Тодор, тъй като той е почтен. Аз съм отговорен ", сподели Стефан, представен от Дарик. Според прокуратурата обаче новите пояснения не кореспондират с доказателствата по делото. От държавното обвиняване подчертаха, че на независимост, арестуваните биха могли да се укрият или да извършат друго закононарушение.
10
"Умолявам съдът да ме освободи, с цел да съм покрай жена ми, която е оперирана. А и имам задължения за година напред “, сподели Гринго в съда. Адвокатът му настоя той да бъде пуснат от ареста против подписка.

Гринго и 27-годишният Стефан Сливков получиха непрекъсната мярка "задържане под стража " преди седмица от Районния съд в Айтос. Давидов е упрекнат в това, че е бил съизвършител, подстрекател и помощник на Сливков, като се пробвали да принудят локалния предприемач Асен Атанасов да се разпореди с 50 хиляди лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР