Роми разтърсиха Лондон с тежък кючек!Видео от атрактивната ситуация се

...
Роми разтърсиха Лондон с тежък кючек!Видео от атрактивната ситуация се
Коментари Харесай

Роми разтърсиха Лондон с тежък кючек! Откриха български хранителен магазин

Роми раздрусаха Лондон с тежък кючек!

Видео от атрактивната обстановка се появи първо в обществените мрежи, а по-късно беше публикувано от медии във Англия и Сърбия.

Нашенци от Карловско, които живеят на Острова, откриват български хранителен магазин в покрайнините на Лондон. Вместо обичайно събитие с прерязване на лентичка и къса тирада на входа на магазина се подрежда оркестър с йоника, цигулка и кларинет. Има и руса певица, която завърта кръшни ритми и доста автентичен текст:

" Той има магазин в Лондон, има пари в джоба си, печели " халал " пари. Грижи се за майка си, живее в Лондон. Отвори магазин. Грижи се за майка си ".

Музикалната групировка има за цел освен да означи откриването, само че и да притегля клиенти. По рафтовете има обичайни български артикули като лютеница и бяло сирене, могат да бъдат открити и редица салами, които се продават и у нас, написа " България през днешния ден ".

Медиите зад граница описват, че жителите в северните покрайнини на Лондон са били мощно шокирани от спонтанния концерт, като разкриват, че са останали неразбираеми за тях както текстът на песента, по този начин и цялата концепция на събитието.

В мненията в обществените мрежи се вижда, че български роми въ Англия са във екстаз от магазина и най-искрено се интересуват дали могат да си купят царевични пръчици, защото най-вече им липсват от България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР