Роми настаниха катуна си в незавършения ваканционен комплекс „Рич Деди

...
Роми настаниха катуна си в незавършения ваканционен комплекс „Рич Деди
Коментари Харесай

Цигани се самонастаниха в недовършен петзвезден комплекс край Поморие

Роми настаниха катуна си в незавършения ваканционен комплекс „ Рич Деди бийч ризорт енд СПА” край Поморие, заяви Флагман.бг. Групата от 10 индивида е от Пловдивско. Твърдят, че „ пристигнали на море, само че за толкоз им стигнали парите”, само че не изясняват по какъв начин се прехранват. Дали става въпрос за противозаконна активност - би трябвало да ревизират органите на реда.
Партерният етаж е окупиран от няколко дами, които спят на постели непосредствено върху бетоновите отливки. Вторият е ангажиран от многодетно младо семейство, като най-малкият им член е невръстно няколкомесечно бебе.
Първа линия с аспект към залива, лазурно небе и най-чистата морска вода в региона са екстрите, от които се възползва ромската група. "Олинклузивът " се състои от пресъхнал самун върху приспособена маса, а на спонтанен шир в храстите съхнат облеклата, които се перат с морска вода заради неналичието на друга в региона, видя наш кореспондент при инспекцията на място.
Те имат и автомобил - наследник микробус "Мерцедес " с пазарджишка регистрация, паркиран пред най-близкия вход на незавършената постройка, евентуално от съображения за сигурност.
Ваканционният комплекс за милиони е пустеещ от години. Черен път води до замисления в бароков жанр мастодонт. Обилна растителност е превзела пространството към него и няма диря от защита на обекта. Безстопанственост ли е това или нещо друго? Източник на Флагман.бг и непосредствен на един от притежателите на комплекса разкрива, че и все още се водят правосъдни разногласия сред компанията вложител и финансиращата институция.
Припомняме, че незавършеният ваканционен комплекс „ Рич Деди бийч ризорт енд СПА” в местността Кротирия край Поморие, бе неведнъж обявяван за продажба поради необслужвани задължения. Собственик на плана за над 10.2 млн. лева е записаната в България компания „ Гудвин”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР