Ромелу Лукаку подписа с Рома и отново се събира с

...
Ромелу Лукаку подписа с Рома и отново се събира с
Коментари Харесай

Лукаку пак с №90

Ромелу Лукаку подписа с Рома и още веднъж се събира с Жозу Моуриньо. Белгийският нападател напуща Челси, само че идва на " Олимпико " чартърен.

След неубедителния си престой чартърен в Интер през предишния сезон 30-годишният футболист беше притиснат в ъгъла и се принуди да се причисли към Рома.

Италианският клуб разгласи идването на " Биг Рум " и той ще играе отново с №90 на гърба. През 2021 година Челси заплати 115 млн. евро за " деветката ", който вкара 15 гола за " сините " през 2021-22 година и 14 по време на престоя си чартърен в Интер през предишния шампионат.

Още едно попълнение за плана, който към този момент добави Паредес, Ренато Санчес, Азмун, Ндика, Ауар, Кристенсен това лято... С цел завръщане в Шампионската лига.

На " Олимпико " Лукаку ще се срещне с Моуриньо за трети път в кариерата си. Той го управляваше за няколко месеца в Челси (2013-14) и Манчестър Юнайтед (2017-18), като заплати 84,7 евро, с цел да бъде негов №9 на " Олд Трафорд ". Под негово управление той записа 76 участия и означи 33 гола сред " Стамфорд Бридж " и Театъра на фантазиите.

" Сблъскваме се от самото начало, само че аз го обичам като човек. Мисля, че и той ме обича ", съобщи нападателят.

" Той е огромен човек, физически мощен, само че вътре в него има и едно дете, което има потребност от поддръжка, обич и да се усеща значимо ", сподели Моу.

Е, в този момент Лукаку се завръща...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР