Романтичните комедии и забавните филми имат своето място на екрана,

...
Романтичните комедии и забавните филми имат своето място на екрана,
Коментари Харесай

Филми, на които да си поплачете щедро този уикенд

Романтичните комедии и занимателните филми имат своето място на екрана, само че от време на време просто сте в въодушевление да си поплачете . Независимо дали сте се сблъскали с разрушено сърце, болест или просто изпитвате неприятни усеща, от време на време един насълзен филм е тъкмо това, от което се нуждаете, с цел да се почувствате по-добре.

Но за какво тъжните филми , музика, изкуство изобщо, в последна сметка ни карат да се усещаме по-добре ? Проучване от 2016 година, оповестено в Royal Society Open Science, демонстрира, че гледането на „ прочувствено възбуждащ “ филм води до нараснало възприятие за групова връзка и нараснал предел на болката. Друго изследване от 2012 година демонстрира, че гледането на тъжни филми в действителност ни прави щастливи, тъй като ни кара да мислим за околните си взаимоотношения, което покачва щастието.

Както и да е, стига толкоз логика на психиката за през днешния ден. Предлагаме ви 13 сърцераздирателни филми, които да гледате, когато имате потребност да си поплачете.
 Филми, които ще разплачат и най-студените сърца  Филми, които ще разплачат и най-студените сърца  Филми, които ще разплачат и най-студените сърца  Филми, които ще разплачат и най-студените сърца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР