Романтичните филми и книги са ни научили да вярваме в

...
Романтичните филми и книги са ни научили да вярваме в
Коментари Харесай

Защо мъжете спират да обичат: Кога мъжът губи интерес към жената до себе си

Романтичните филми и книги са ни научили да имаме вяра в любовта. В това, че в случай че двама души се обичат, без значение от това какви спънки срещнат по пътя си, те въпреки всичко ще останат заедно… Все отново това е същинската обич. Но, за жалост, животът не е подобен.

Истинските връзки са доста нежни. Необходимо е да поставим  усилия за запазването им. Но някои от нас се успокояват незабавно щом получат известна непоклатимост с колегата си. И това е огромна неточност. Защото по този начин застрашаваме връзката си, приемайки индивида за даденост, мислейки си, че той в никакъв случай няма да си отиде от нас.

Но хората си потеглят. Спират да обичат. И това не се случва за един момент, а последователно.

Понякога мъжете непосредствено признават на дамите какво не е наред, само че, за жалост, ние не им имаме вяра, мислейки, че те ни манипулират.

Така сме изгубили визия за действителността, че тя ни се коства прекомерно невероятна. Приемаме мъжете съществено едвам когато стартират да губят интерес към нас или да си тръгнат.

Всъщност мъжете са много рационални същества. Жените сме доста по-трудни. Това не е неприятно, само че значи, че сме склонни да проучваме прекалено всичко, което мъжете вършат и споделят.

А казусът не е в мъжете, а в това по какъв начин да си взаимодействаме между тях. Въпреки че те са директни и държат доста на себе си, което в действителност и е повода за това, да ги разбираме по-трудно.

Но в случай че съумеете да уверите вашия мъж да приказва и се опитате да разберете това, което ви споделя, внезапно всичко става доста по-лесно.

Ето и някои от аргументите, които могат да накарат мъжа да загуби интерес към дамата до себе си:

Ако дамата е прекомерно натрапчива

Постоянно се нуждаете от него, непрекъснато желаете да е до вас. А когато го няма, постоянно му пишете или му се обаждате. Искате да го придружавате на всички места. Отменяте проектите си поради него и мислите, че той ще направи същото.

Всичко това демонстрира на мъжа, че не сте уверени в себе си. Че нямате собствен личен живот, че нямате никаква друга страст, с изключение на тази, която ви обезпечава връзката с него. Но той се нуждае от персонално пространство. И вие също.

Ако дамата прекомерно драматизира

Вашият мъж е избрал вас, тъй като вие излъчвате благополучие и наслада. Той желае повече позитивност в живота си и до вас му е добре. Но в случай че започнете да виждате проблеми във всичко, не му оставяте различен избор, с изключение на да види казуса в самата вас. Така ще стартира да ви свързва не с позитивното, а с отрицателното – нещо, от което не се нуждае.

Когато мъжът не се усеща оценен

Почти всички мъже имат много нежно самочувствие. Обществото изисква толкоз доста от тях: да бъдат сполучливи в работата, да бъдат смели, да се грижат за фамилията си. Затова той има потребност от поддръжка, желае да почувства, че вие оценявате напъните му.

Най-голямата неточност, която прави дамата, е да упреква мъжа до себе си за нещастието си. Ако не може да направи жена си щастлива, това е голяма тежест за него. Ето за какво, дамата би трябвало да прави оценка даже дребните му дейности, с цел да го стимулира и насърчи.

Когато една жена не дава отговор на неговите потребности

Мъжете, обратно на стандартите, изпитват много мощни усеща. И прочувствените му потребности са също толкоз значими, колкото и физическите им. Интимният живот, поддръжката, възхищението и уважението са това, от което се нуждае един мъж.

Когато мъжът се усеща стеснен

Много мъже се опасяват от съществени връзки, тъй като считат, че обвързвайки се с жена, тя няма да им разреши да се виждат с другари, да гледат футбол или да пият бира, примерно. Всеки има свое лично усещане за персоналното пространство. Ако един мъж го загуби поради жена, от това ще пострада единствено самата тя.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР