Романтичната приказка на Ники Илиев и Саня е на път

...
Романтичната приказка на Ники Илиев и Саня е на път
Коментари Харесай

Ники Илиев моли Саня да прости изневяра

Романтичната приказка на Ники Илиев и Саня е на път да завърши.

Въпреки че преди към месец артистът отхвърли да са разграничени, истината е, че двамата претърпяват огромна рецесия в брака си. Причината е невярност от страна на Ники, за която половинката му схванала и решила, че няма да може да елементарни, научи „ Галерия “.

Русокосият красавец обаче се надявал, че въпреки всичко ще му се размине, по тази причина не спирал да умолява Саня да откри метод да останат дружно. Неслучайно направил и формалните изказвания, с цел да не й даде опция първа да проговори за случилото се и нещата сред тях да приключат дефинитивно.

Влюбените бяха ентусиазъм за мнозина, тъй като тяхното благополучие можеше да стопли сърцата на всички. Години наред те поддържаха извънредно благи връзки, работеха взаимно по разнообразни планове и все се чуваха клюки за бебе.

Те обаче по този начин и не започнаха опити за увеличение на фамилията, а времето и натовареното всекидневие може дефинитивно да съсипе връзката им.

Ники Илиев все по-често гледал встрани, само че не тъй като не държи на Саня , а тъй като при тях трайно са се настанили скуката и напрежението. Съпругата му постоянно изпадала в отрицателни настроения, тъй като й куца освен персоналният живот, само че и прословутата й кариера, която има единствено и само с помощта на фамилията на Илиев.

Баща му е режисьор и посредством него тя получава функции, другояче в случай че чака на гения си, би останала на улицата, считат сътрудниците й. Тези приказки съсипвали Саня, а Ники не успявал да я увери, че няма потребност да ги приема във вътрешността. Сега двамата се пробват да съберат частите на любовта си и още веднъж да се трансфорат в двойка за образец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР