Романтична версия на Мисията невъзможна“ очаква участниците в предизвикателството за

...
Романтична версия на Мисията невъзможна“ очаква участниците в предизвикателството за
Коментари Харесай

Стая със загадки в новия епизод на „Един за друг”

Романтична версия на „ Мисията невъзможна “ чака участниците в предизвикването за двойки в новия епизод на сантименталния формат „ Един за различен “. След първите две самостоятелни игри, отпред на краткотрайното класиране са Габриела и Десислав, следвани от Радина и Петър.

Първите номинирани участници са Димана и Христо, и Александрина и Феодор. Двойките имат късмет да се спасят, в случай че завоюват тандемното тестване, само че ще съумеят ли, не пропускайте на следващия ден вечер в 20:00 ч. по NOVA.

За да се оправят сполучлива с новата задача, сътрудниците ще се освобождават взаимно от плен, ще вземат решение пъзели и ще събарят стени. Всичко това и още доста изненади чакат двойките в стая със загадки, или така наречен Escape room. Участниците би трябвало да намерят метод да разгадаят тайните на самобитна атомна подводница, с цел да се измъкнат и да завоюват играта. Те ще разполагат с 13 минути за задачата, а работата в екип и положителната връзка ще бъдат решаващи. Успехът в играта носи освен победа, а и финансов бонус в размер на 2000 лева

“Супердвойката на седмицата ” ще има специфична привилегия - да избави една от номинираните двойки и по този начин да подсигуряват оставането им в предаването. Кого ще изберат и ще има ли разочаровани, не пропускайте в новия епизод на фамилния риалити формат „ Един за различен “.

Кои двойки ще се изправят в борба за избавление? Кои участници ще се изправят едни против други в елиминация? Кой за кого ще гласоподава и кой ще си тръгне, гледайте в новия епизод на най-романтичното предаване, тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР