Романът „Извън контрол“ на Сандра Браун излиза у нас с

...
Романът „Извън контрол“ на Сандра Браун излиза у нас с
Коментари Харесай

Сандра Браун с нов романтичен съспенс - slava.bg

Романът „ Извън надзор “ на Сандра Браун излиза у нас с логото на издателство „ Хермес “.

Рай Малет е кавгаджия с постоянно набола брада и има известност, че лети и в най-неблагоприятните условия. Само и единствено да извърши задачата си. Така че, когато е помолен да направи курс в непрогледна мъгла, с цел да достави мистериозна черна кутия до някой си лекар Ламбърт, Рай незабавно се съгласява.

При кацането обаче той съзнателно е омаян и самолетът му се разрушава.

А за пратката идва различен човек – лекар Брин О’Нийл. Въпреки нежеланието на Рай да се забърква в непознати проблеми, той е неустоимо притеглен от интригата към товара му. И от мистериозната Брин. Скоро двамата попадат в безмилостна конкуренция. Трябва за 48 часа да доставят скъпата кутия, а по петите им са наемници и служители на реда.

Рай и Брин ще се измъкнат невредими от обстановката единствено в случай че се доверят един на различен. Сандра Браун е създател на 70 бестселъра на New York Times. Тя е единствената, която е имала едновременно 3 бестселъра в класацията. Има над 75 оповестени романа и над 80 милиона копия на книгите си в целия свят. Заглавията й са преведени на 34 езика.

През 2008 година е оповестена за занаятчия на трилърите, най-голямото самопризнание от Международната асоциация на писателите на трилъри. Получава премията „ Lifetime Achievement Award “. Това са единствено една дребна част от оценките й.

Сандра Браун е същински феномен в света на любовните романи и сантиментални трилъри. Милиони читателки са подвластни на неустоимата романтика на творенията й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР