Ролята на следващия 25-и филм за Джеймс Бонд ще бъде

...
Ролята на следващия 25-и филм за Джеймс Бонд ще бъде
Коментари Харесай

Следващият „Джеймс Бонд“ ще бъде... чернокожа дама

Ролята на идващия 25-и филм за Джеймс Бонд ще бъде поверена на чернокожа дама - английската актриса Лашана Линч , оповестява в. " Сън ". Тя е на 31 години и се е снимала в лентата " Капитан Марвел " в ролята на Мария Рамбо, най-хубавата другарка на Карол Денвърс.
 
 Лашана Линч Gulliver/Getty Images

От 2006 година ролята на Джеймс Бонд се изпълняваше от британския артист Даниъл Крейг . Но през месец май 2016 година той съобщи, че повече не желае да играе в шпионската сага. Тогава потеглиха шеговити спекулации в обществените мрежи, че неговата роля към този момент би трябвало да бъде поверена на жена .

Но потребителите тогава не подозираха, че са се трансформирали в " неприятни пророци ".

За решението основният разузнавач на Нейно Величество да стане представителка на нежния пол е повлияла една от авторките на лентата - Фийби Уолър-Бридж, известна с феминистките си възгледи.
 
 Принц Чарлз на сета на новата част на кино лентата Gulliver/Getty Images-->

Мнозинството от почитателите на филмите за сътрудник 007 показаха възмущението си от новия избор. Според тях ролята на Бонд е прекомерно мъжка, с цел да може с нея да се оправи дама .

Премиерата на кино лентата " Джеймс Бонд 25 " ще се състои през 2020 година Повествованието ще стартира с класическия сътрудник 007, който излиза в пенсия и се е открил на остров Ямайка . Там той се среща с ръководителя на английската шпионска работа МИ-6 за нова задача. На Даниъл Крейг бива показана неговата чернокожа заместничка, която е взела даже и неговия паметен кодов номер 007.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР