Роклята с джънгъл принт, с която Дженифър Лопес събра погледите

...
Роклята с джънгъл принт, с която Дженифър Лопес събра погледите
Коментари Харесай

Роклята на Джей Ло от Милано стана обект на съдебен спор - slava.bg

Роклята с джънгъл принт, с която Дженифър Лопес събра погледите по време на дефилето на Модна къща „ Версаче “ през септември, се оказа ябълката на раздора сред известната фешън къща и комерсиалната марка Fashion Nova. Това стана ясно, откакто „ Версаче “ подаде иск в съда в Калифорния.

От документа се схваща, че Fashion Nova продава рокля, наподобяваща зеления тоалет, с който Лопес потвърди, че е секси и на 50 преди два месеца. Искът е за нарушение на авторското право и комерсиална марка на „ Версаче “.

Според представители на компанията, името на стилната къща се свързва с високо равнище на качество, поради което тя се употребява с известност в стилните среди. В желае се показва, че поради копията, основани и популяризирани от Fashion Nova хората биха били „ комплицирани и излъгани “ от търговеца, че неговият тоалет е „ същинското нещо “, основано от „ Версаче “. Според желае, това не е първата рокля на стилната къща, която е пресъздадена от Fashion Nova. Нещо повече, до търговеца са изпратени предизвестия през юли, септември, октомври и ноември тази година.

Припомняме, Джей Ло излезе на подиума в Милано полуоблечена с нова версия на една от най-иконичните рокли, с които в миналото се е появявала пред аудитория. Първообразът на разголения зелен тоалет беше основан още веднъж от „ Версаче “ особено за звездата преди 20 години, когато с него тя направи възторг на церемонията по разпределяне на премиите „ Грами “ през февруари 2000 година

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР