Рокери от Варна подариха благотворителен обяд за възрастни хора и

...
Рокери от Варна подариха благотворителен обяд за възрастни хора и
Коментари Харесай

​Варненски рокери подариха благотворителен обяд на социално слаби семейства

Рокери от Варна подариха благотворителен обяд за възрастни хора и обществено слаби фамилии. Тъй като публичните трапезарии не работят в празничните дни, мотоклубовете сплотиха старания, с цел да създадат празниците на хората в неравностойно състояние спокойни и усмихнати.

Варна

Организатор на благотворителния обяд е мото клуб „ Дивите деца “, като към него се причислиха всички варненски рокерски клубове. Така хора с разнообразни специалности, само че обединени от любовта им към тежката музика и моторите за няколко часа се трансфораха в готвачи и сервитьори.
Пламен, мото клуб „ Дивите гарги “: Дошли сме тук през днешния ден да помогнем на „ Диви деца “ с тяхната организация, с благотворителния им обяд и да създадем доста хора щастливи на Коледа. Владимира Чакова: Рокерите са мои другари от доста години и постоянно се включвам във всяка една благотворителна самодейност с най-голямо наслаждение, тъй като сме положителни хора и се опитваме да оказваме помощ. Димитър Лазаров, мотоклуб „ Дивите деца “: Това че сме облечени малко по-страшно на тип не значи, че не сме хора като всички останали.
Салата, три типа чорба, скара и плод за десерт подготвиха рокерите за към 300 души. Много от тях се хранят в публичния стол в квартал „ Младост “, който обаче не работи на 25 и 26 декември.
Татяна Томова: Прочетохме тук на една табела... На приюта за бездомни, че хората желаят да създадат едно почитание, да дадат на бедните хора храна. Затова доста желаеме да им благодарим на хората, да са живи и здрави и Господ здраве да им дава.Трифон Димитров: Живея до един от рокерите тука, в никакъв случай не съм получавал такова нещо във Варна. Бобът е по-хубав и по-добре подготвен от този, който подготвям аз. Много прецизен.
По време на благотворителния обяд рокерите събираха и консерви, които да дарят на приюта за бездомни хора във Варна. Там няма обособена кухня и по тази причина няма по какъв начин да се подари топла храна. Затова пакетираните артикули и консервите постоянно са добре пристигнали.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР