Рокът надделя в една от най-тежките надпревари от началото на

...
Рокът надделя в една от най-тежките надпревари от началото на
Коментари Харесай

Софи Маринова предизвика фурор на сцената като ТИТА

Рокът надви в една от най-тежките съревнования от началото на шести сезон на паметното шоу. Образът на Браян Джонсън – вокала на AC/DC, донесе за повторно победа на Славин Славчев. „ Благословия е да ми се случи този облик “, изрично съобщи младият рок реализатор, който наелектризира сцената с появяването си.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ГЕРИ-НИКОЛ КАТО ДЕСИ ДОБРЕВА

Сред впечатляващите преобразявания се подреди и Борислав Захариев, който влезе в ролята на Данчо Караджов с същинския състав на „ Сигнал “. „ Имахме възприятието, че с нас пее в действителност Данчо “, пошегуваха се музикантите от бандата. Боби получи утвърждението и на самия Караджов, който зае едно от съдийските места през миналата вечер.



Истински възторг и положително въодушевление провокира Софи Маринова с ТИТА и шлагера ѝ „ Антилопа “. Въпреки че певицата не помни текста на песента, тя призна, че това е осъществяването, на което най-вече се е забавлявала от началото на шоуто.



За първи път в историята на предаването участник получи и облика на Дейвид Бауи. Честта се падна на Иван Юруков, който почтено показа паметния английски реализатор със Space Oddity. „ В мен живее един идеалист, макар визията за безконечен купонджия, която хората имат за мен “, показа Константин, който сподели лиричната си страна с облика на Пол Макартни. „ Мисля, че този лайв беше сложен за множеството от вас, защото се постановяваше да извършите нещо тотално друго от това, което сте вие “, сплоти мнението на журито Хилда Казасян.



Следващата седмица Гери-Никол ще се развихри с облика на Кристина Агилера, а Славин ще бъде Ани Ленъкс. Константин ще влезе в ролята на огромния български артист Орлин Горанов, а Марги Хранова ще остави естрадата за облика на Лайнъл Ричи. Към този род обаче ще се насочи Златка, която ще бъде Тони Димитрова, а Иван Юруков ще впусне към едно друго амплоа на огромния артист Стефан Данаилов – точно това на артист. Софи Маринова ще се превъплъти в още една музикална дива – ненадминатата Уитни Хюстън, а Борислав Захариев ще влети на сцената с един от шлагерите на Роби Уилямс.

Не пропускайте "Като две капки вода " понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР