Рокът е променил света още от средата на миналия век.

...
Рокът е променил света още от средата на миналия век.
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Чалгата отдавна е в политиката, Слави е по-опасен в телевизора

Рокът е трансформирал света още от средата на предишния век. Това, което са създали The Beatles и The Rolling Stones, е доста повече от всяка една политика. Затова и рокът се е трансформирал в вяра. Последният случай за удостоверение е последният концерт на The Rolling Stones в Куба, където преди години никой не си е представял, че ще се свири такава музика. Това сподели музикантът Васко Кръпката пред телевизия Bulgaria on air.
По думите му, през последните 30 години се е случила китарна гражданска война.
" По площадите ние излязохме с китарите да пеем, свирим. А при започване на 90-те години се сътвориха доста нови рок групи. Ние вместо калашници, взехме китари. Никой не пострада. Мога да върша доста неща в този живот, само че най-вече обичам да изсвирвам и да пея песни. Парчетата, които сме измислили през тези 30 години, имам вяра, че ще останат и ще се пеят ", добави той.
Музикантът показа, че би " поздравил " пандемията, защото тя му е помогнала да свърши много потребни неща.
 Васко Кръпката: Оцелял съм при Цола Драгойчева, ще преживея и Слави Трифонов Васко Кръпката: Оцелял съм при Цола Драгойчева, ще преживея и Слави Трифонов
Аз съм оживял при Цола Драгойчева, че няма да преживея Слави Трифонов. Това съобщи в изявление за Faktor.bg известният рокаджия Васко Кръ...
" Издадох троен албум. Работим по нови песни, записваме още по-нов албум. Стоях си у дома, премислих доста неща ", добави Васко Кръпката.
Той разяснява и парламентарните избори от 4 април, както и резултата на партията на Слави Трифонов - " ИТН ".
" Чалгата за мен не е музика. Тя навлезе от дълго време в политиката, още когато Борисов предложения някаква сръбска кифла в Министерския съвет. Радвам се, че този водещ влезе в Народното събрание, тъй като в малкия екран той е доста по-опасен с неговите послания. Тези хора, които гласоподаваха за чалгата, чакат някой да им вдигне заплатата, някой да им вдигне приходите ", безапелационен бе Кръпката.
Според него през есента ще има нови митинги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР