Рокадата на водещите на сутрешното шоу Преди обед в понеделник

...
Рокадата на водещите на сутрешното шоу Преди обед в понеделник
Коментари Харесай

Натали Трифонова седна в стола на Деси Стоянова

Рокадата на водещите на утринното шоу " Преди обед " в понеделник по Би Ти Ви провокира изненада измежду феновете. Деси Стоянова, обичаната водеща на предаването, не се появи на екран и бе оповестено, че тя ще отсъства цялата седмица. Сашо Кадиев, екранната й половинка съобщи, че предаването към този момент е негово, предизвиквайки още по-голямо чудене и любознание измежду феновете.

За да запълни празнотата до връщането на Деси Стоянова, Сашо Кадиев разгласи, че всеки ден ще има друга хубавица на диванчето до него. Така, в понеделник, Натали Трифонова се причисли като ко-водещ. Тя се пошегува, че хората ще разясняват, че единствено " Преди обед " не е водила още, само че умерено съобщи, че това е единствено за през днешния ден и на следващия ден ще си отиде, а Сашо й отговори, че е толкоз красива, че не може да я гледа.

Нестандартната рокада във водещите на известното предаване сигурно провокира интерес и любознание измежду феновете, които с неспокойствие ще наблюдават по какъв начин ще се развива обстановката и кои хубавици ще се причислят към Сашо Кадиев на екрана през идващите дни.

Причината Деси да я няма е, че излиза къс отпуск, а успокоението на феновете е, че 5 хубавици ще я заместват, или както се пошегуваха – Сашо и ангелите.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Преди обед Деси Стоянова тв шоу ТВ тв предаване Натали Трифонова водещи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР